• Wat zijn de verzendkosten?

Brievenbuspost PostNL     NL €3,20              B €6.95        EU €6.95

Pakket                                     NL €5,75.             B €13           EU €13

Kiest u voor brievenbuspost dan is PetitoDesign niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens de verzending van uw order door PostNL.

Kiest u voor Pakket PostNL dan is uw bestelling verzekerd tegen verlies en/ of schade tijdens verzending van uw order door PostNL en krijgt u een track en trace code.

U kunt de keuze maken in het bestelproces.

GEEN verzendkosten boven €70!

  • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Brievenbuspost 3-4 werkdagen

Pakketpost DHL 1-2 werkdagen

  • Wat moet ik doen als mijn bestelling niet is aangekomen?

Als u heeft gekozen voor brievenbuspost, is dat op eigen risico en is PetitoDesign niet aansprakelijk voor verlies en/of schade. PetitoDesign krijgt geen enkele medewerking of vergoeding van PostNL. Helaas is er voor brievenbuspost geen ander alternatief dan met PostNL te versturen.

Als u heeft gekozen voor pakketpost kunt u mailen naar info@petitodesign.nl om uw ordernummer door te geven. Uw order is verzekerd tegen verlies en/of schade bij verzending door PostNL. PetitoDesign zal uw bestelling opnieuw versturen indien deze nog in het assortiment is of vergoeden.

PetitoDesign vraagt wel om de beschadigde zending terug te sturen naar PetitoDesign.     

  • Hoe kan ik betalen?

IDEAL

Creditcard

PayPal

Vooraf overmaken: Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar bankrekeningnummer NL68KNAB0258166509 t.n.v. PetitoDesign in Utrecht. De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.

Uw betaling wordt binnen 5 dagen verwacht. Indien PetitoDesign deze niet ontvangt wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

  • Kan ik de producten ook afhalen?

Op afspraak is het mogelijk een bestelling af te halen in Utrecht. U kan via Ideal betalen zodat u het pakketje alleen maar hoeft af te halen. Gelieve met gepast contant geld te betalen als u nog niet op voorhand heeft betaald. Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en door PetitoDesign is bevestigd per e-mail. Zie contact

  • Kan ik retourneren?

PetitoDesign probeert er altijd voor te zorgen dat uw bestelling in goede staat bij u aankomt.  Echter soms valt wat u besteld heeft tegen of is er iets anders aan de hand. In dat geval kunt u altijd even contact opnemen met PetitoDesign. Houdt er wel rekening mee dat het handgemaakte artikelen zijn die uniek zijn en iets kunnen afwijken van de foto die getoond wordt op de website.

wanneer een bestelling niet aan uw wensen voldoet, kunt u dit binnen 5 dagen aan PetitoDesign melden en het item binnen 7 dagen terugsturen. U krijgt dan het aankoopbedrag terug, maar de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kunt u dit binnen 3 dagen melden aan PetitoDesign en direct terugsturen. Zodra PetitoDesign het item heeft ontvangen, wordt er een nieuw item, indien deze nog aanwezig is in het assortiment, opgestuurd. indien het artikel niet meer in het assortiment is of niet meer voorradig is, mag u voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

  • Wat als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?

Petitodesign wordt niet op de hoogte gesteld of u al dan niet een bevestigingsmail heeft ontvangen. Indien u niets heeft ontvangen en dus ook geen factuur, neem dan contact op met PetitoDesign door te mailen naar info@petitodesign.nl 

PetitoDesign zal u een factuur opsturen. Die kan u dan overmaken op NL65TRIO0197958699 of betalen bij afhalen.

  • Mijn vraag staat er niet tussen?

Gelieve contact op te nemen met info@petitodesign.nl

PetitoDesign zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

© 2014 - 2024 PetitoDesign superhandig origineel uniek kraamkado/kraamcadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel